Afbeelding eigenaresse UX Webdesign

Hi! Ik ben Noëmie van Ommeren,

 

Graag vertel ik jou hoe mijn passie voor User Experience (UX) is ontstaan en waarom ik het zo belangrijk vindt dat jij zelf de eigenaar wordt van de jouwe!

 

Wat is User Experience eigenlijk?

Wanneer we spreken van User experience  gaat het om meer dan alleen de gebruiksvriendelijkheid van jouw website of app. Bij UX gaat het om de totale gebruikerservaring. Het is niet alleen belangrijk of gebruikers efficient en gemakkelijk hun eigen maar ook jouw doelen behalen op jouw website. Het gaat ook om het verhogen van de klanttevredenheid door het nastreven van een wow-effect!

Hoe het begon…

Ik besloot mij verder in UX te verdiepen en ik heb vervolgens met veel plezier  de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan als User Experience specialist in verschillende sectoren. Bijvoorbeeld in de retail (bol.com),  de groothandel (Technische Unie) en de zorgsector (Mediq). Ik heb verschillende rollen vervuld zoals business analist, gebruiksonderzoeker, project manager en strateeg. Op dit moment werk ik bij de Rabobank als Design Strateeg (financiële sector). 

Het brengt mij erg veel voldoening om te weten dat een goede gebruikservaring van websites & apps waar ik aan werk, een positief verschil kunnen maken in het leven van gebruikers. 

Deze voldoening deel ik graag met praktijkeigenaren, MKB-ers en ZZP-ers die diensten verlenen en daarvoor een gebruiksvriendelijke website als middel willen inzetten. En zodoende ben ik naast mijn vaste baan ook mijn eigen bedrijf gestart: UX Webdesign.

UX Webdesign

Op jouw website wil je natuurlijk de informatie die jij belangrijk vindt, overbrengen aan jouw bezoekers. Maar om hun te overtuigen van jouw dienstverlening of product,  moet je ook ervoor zorgen dat zij voorzien worden. In hun behoeften, hun wensen en hiervoor moeten zij gemakkelijk hun weg vinden op jouw website. Veras jouw bezoekers, door hun daarnaast ook te inspireren met jouw content! 

 

Maar hoe pak je dat aan? Zonder dat het teveel tijd en inzet vraagt van jou naast het draaien van jouw eigen zaak?

 

Een gebruiksvriendelijke website opzetten die niet alleen een positieve totale klantbeleving verschaft, maar ook laagdrempelig onderhoud vereist en waar jij zelf de regie en inzichten van in handen hebt! Hierbij help ik jou graag!

 

Nieuwsgierig geworden?

Vul  dan het contactformulier in en beschrijf kort jouw opdracht.  Dan neem ik zo snel mogelijk contact op om gratis een telefonisch consult in te plannen.

 

Tijdens dit gesprek bespreken wij kort de doelen en wensen voor jouw website om te kijken of ik degene ben die jou kan helpen. Is er een match? Dan stemmen we af wat de vervolgstappen zijn.

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal! En wellicht tot snel.