top of page
Prototype Designer

Portfolio

UX Webdesign maakt uitsluitend websites die zich richten op het uitdragen van de dienstverlening en/of praktijk van een ZZP of MKB onderneming. 

Voor het maken van jouw website maakt UX Webdesign bij voorkeur, gebruik van het content management systeem (CMS) platform van WIX. Waarom? WIX is een van de populairste en gemakkelijkste CMS platformen van deze tijd met een breed scala aan plug-in mogelijkheden. Hierdoor kun jij na oplevering zelf jouw website beheren, zonder daar veel kennis voor nodig te hebben! En wil je in de toekomst toch nog uitbreiden met e-commerce mogelijkheden? Dan is dat met WIX geen probleem.

Bekijk hieronder een greep van de websites die UX Webdesign heeft opgeleverd.

Dutch Filmmaker

Dutch Filmmaker maakt gebruik van een dienstverlening website. Dutch Filmmaker is een bedrijf dat zich specialiseert in het creëren van filmproducties voor promotionele of educatieve doeleinden. Ze staan erg goed bekend voor hun kwaliteit, flexibiliteit en betaalbaarheid. 

Afbeelding homepage website Dutch Filmmaker

Schone Wasstraat

Schone Wasstraat maakt gebruik van een dienstverlening website. Schone Wasstraat is de specialist die wasstraten in heel Nederland voorziet van zowel een grote en milieuvriendelijke schoonmaak.

Dit bedrijf is helaas failliet gegaan waardoor de website ook niet meer live staat. 

Afbeelding homepage website Schone Wasstraat

Mondzorgpraktijk Nijmegen

Mondzorgpraktijk Nijmegen maakt gebruik van een praktijk website. De eigenaresse van de Mondzorgpraktijk Nijmegen is tandarts Karina Teunissen. Zij is één van de beste tandartsen van Nijmegen en ontvangt al jaren een 9 als klantwaardering van haar cliënten op de Zorgkaart Nederland. 

Afbeelding homepage website Mondzorgpraktijk Nijmegen
bottom of page