top of page

Services

Services

IDEATION SESSIE

Je bent ZZP-er, eigenaar van een MKB onderneming of een praktijkeigenaar en je wilt graag een gebruiksvriendelijke website die een juiste digitale weergave is van waar jouw business voor staat. Hoe je dat moet doen? Daar ben je misschien nog niet helemaal over uit.

Wil je weten welke naam het best past bij jouw website en of jouw domeinnaam eigenlijk nog wel beschikbaar is? Heb je iemand nodig om te sparren over welke kleuren, stijl, tone of voice en welk beeldmateriaal jouw brand het beste weergeven? Of ben je op zoek naar iemand die je kan helpen te bepalen  welke features en functionaliteiten jouw website echt nodig heeft om jouw doelen te realiseren?

Tijdens de Ideation Sessie maken we een plan van aanpak en definiëren we de aandachtspunten die voor jou belangrijk zijn om te komen tot een eerste conceptontwikkeling.

Neem contact op met UX Webdesign om een offerte voor een Ideation Sessie aan te vragen.

afbeelding wireframes
Ideation Sessie
UX Expert Review
Afbeelding dame aan een bureau

UX EXPERT REVIEWS

Wil je weten of jouw website gebruiksvriendelijk is? Via een UX Expert Review wordt jouw website volledig doorgenomen vanuit de optiek van jouw bezoekers. De UX Expert Review levert jou een lijst op met verbeterpunten en  conversie optimalisaties om de totale klantreis te verbeteren.

Een UX Expert Review heeft als uitkomst een advies rapport voor jouw website met daarin:

  • De doelen die het succes bepalen van jouw website.

  • De key performance indicatoren (KPI) waarmee gemeten kan worden in hoeverre de belangrijkste doelen van jouw website behaald worden.

  • Een lijst van functionaliteiten en/of features op jouw website die wel gebruiksvriendelijk zijn.

  • Een lijst van functionaliteiten en/of features op jouw website die niet gebruiksvriendelijk zijn. Elke bevinding wordt voorzien van minimaal ​een aanbeveling ter verbetering.

  • Indien beschikbaar, ontvang je ook voorbeelden van best practices uit jouw industrie om. de aanbevolen verbeteringen inzichtelijk te maken​​.

Vraag hier een UX Expert Review aan.

Webdesign

WEBDESIGN & GO LIVE

UX Webdesign werkt met WIX als Content Management Systeem (CMS). Dit is een van de meest gebruiksvriendelijke CMS, waarmee jij gemakkelijk zelf jouw eigen website kunt beheren na de oplevering.

Heb je al voor ogen wat voor website je wilt? Dan kunnen we gelijk aan de slag met een design briefing. Op basis van de design briefing ontvang je een offerte en een roadmap voor het ontwerpen van jouw website. 

Hoe gaat UX Webdesign vervolgens te werk?

Tijdens de design & development fase stemmen wij een planning en bijbehorende roadmap met elkaar af. In de roadmap neemt UX Webdesign op:

  • wat de sitemap wordt,

  • welke webpagina's opgeleverd worden

  • en wanneer de iteratie momenten zijn.

 

Tijdens de iteratie momenten, krijg jij de kans om zelf jouw website te testen. Dit is dan ook het moment om eventuele gewenste wijzigingen aan te geven voordat de website definitief opgeleverd wordt. Bij de oplevering van jouw website ontvang je een stijlgids waarmee je jouw website consistent en gebruiksvriendelijk kunt houden. De stijlgids bevat de richtlijnen voor de vormgeving en hoe kleuren, lettertype en beeld het best toegepast kunnen worden. Daarnaast zorgt UX Webdesign er voor dat de basis SEO van jouw website al voor de livegang ingericht is. Hierdoor is jouw website goed vindbaar online.

 

Na definitief akkoord ontvang je nog eerst een korte tutorial hoe je jouw website zelf in WIX kunt beheren. Hierna wordt het eigenaarschap en het beheer van jouw website aan jou overgedragen en is het tijd dat jouw nieuwe website live gaat! 

Neem hier contact op om een offerte aan te vragen.

Image by Ben Kolde
Afbeelding vrouw met mok met de tekst Like a boss

CONSULTING

Heb je voor jouw bestaande website advies nodig hoe te komen tot een goede content strategie?. Of wil je weten hoe je bepaalt wat de key performance indicators (KPI) voor jouw website zijn? En hoe je deze dan kan meten om na te gaan of jouw website succesvol is?

 

Neem dan contact op met UX Webdesign om de mogelijkheden voor een consult te bespreken. 

Consulting
bottom of page